Racistisk lærerinde beholder sit job efter at have truet med at slå sine elever ihjel

En lærer har delt lidt for mange tanker om, hvor meget hun hader sine elever på Twitter.

Krista Hodges, der er lærer på Newark Memorial High School i Californien, har under navnet "Mrs. Hodges ☮" flere gange fortalt, hvor meget hun hader sine elever.

Oakland Tribune har udgivet en lang række tweets, som Hodges kollegaer har indsamlet i løbet af de seneste seks måneder.

På Twitter har hun blandt andet skrevet:

"Jeg skal klart forbi Starbucks før skole i morgen. Så er jeg både frisk OG jeg har noget at smide efter de små r-huller"

"Så glad for skolefri i 10 dage - men især glad for at være væk fra de små, som virkelig tester min tålmodighed & får min trigger-finger til at klø"

Læs også: Fedladen, skaldet og beige blotter generede teenagepiger

"Jeg har allerede lyst til at stikke mine elever. Er det skidt? 19 dage tilbage"

og

"Jeg har sagt det før.. Der er nogle virkelig grimme børn derude."

Men det er langt fra de fleste tweets, der har været offentlige. Journalisten bag Oakland Tribunes artikel fortæller Gawker, at flere af Hodges andre tweets indholdt ord som "nigga" og "half tard", der betyde halv-retarderet.

Nu har Hodges slettet sin Twitter-konto, og hun slår fast, at det hele bare var for sjov. Skoledistriktet har ikke ønsket at kommentere situationen, men Hodges har dog modtaget en skriftlig reprimande, og hun har fået lov til at beholde sit job.

Selv indrømmer Hodges, at hun har opført sig uprofessionelt på Twitter, men til Oakland Tribune siger hun:

- Alle ved, at jeg er én af de mest elskede lærere på stedet. Og det er fordi jeg er betydningsfuld og har længerevarende relationer med mine elever.

Læs også: Fynsk sexmonster filmede voldtægt af piger på 10 og 11 år

Og selvom Hodges har været i modvind viser en hurtig granskning af hendes Twitter-historik dog, at flere elever har tweetet til hende.

Eksempelvis delte Hodges elev Gabbie ‏følgende den 23. januar:

"Hun er min favorit" efterfulgt af et rødt æble og et hjerte.

Se billedet hér:

 

Dagens Gossip