RadioShack ransaget af fransk politi

Team RadioShack fik lørdag en holdbil gennemsøgt at politiet, som ledte efter doping. Politiet fandt ikke noget. Ransagninger og uanmeldte kontroller foretaget af både anti doping-myndighederne og politiet er ikke unormalt under Tour de France.

Lørdag valgte det franske politi at stoppe en holdbil, der tilhører Team Radioshack. I over to timer gennemsøgte politiet bilen. Al bagage blevet taget ud på vejen og alt blev kigget igennem. Det skriver det luxembourgske site wort.lu.

Politiet var på jagt efter forbudte dopingstoffer, men gennemsøgningen af Radioshacks bil gav ikke pote i det franske politis jagt efter doping.

De franske myndigheder bruger ofte den slags metoder ikke bare for at finde doping, men også for at sende et signal ud. De vil derfor gerne have opmærksomhed fra medierne, når de foretager aktioner som denne.

Politiet havde før dette Tour de France meddelt, at de ville foretage aktioner som den Radioshack var ude for lørdag. Det er så vidt vides den første af slagsen under årets Tour.

 

Dagens Gossip