Radiovært fik slikket sin røv on air: Nu undskylder radiostationen

Hvad vil du gøre for at vinde billetter til festivalen EDM i Chile? Sådan spurgte radiostationen for nyligt sine lyttere, og en kvindelig en af slagsen fortalte, at hun gerne ville slikke røv på radioværten for at få fingre i billetterne, skriver Gawker.com.

Så skrevet som gjort. Den kvindelige lytter blev inviteret ind i studiet. Trak bukserne ned på den mandlige vært - og gik så i gang.

Først sendte radiostationen et billede ud på Twitter af, hvad der foregik. Senere blev selvsamme tweet slettet, men for sent. Efterfølgende har debatten raset i Chile, og nu undskylder radiostationen.

- Kære Lyttere. Vi undskylder mange gange over for de lyttere, vi har stødt ved at offentliggøre billedet. Vi vil gerne understrege, at udfordringen, der blev taget op var 100 procent frivillig, og det var pigens egen ide. Vi er dog kede af, at vi begik den fejltagelse at acceptere den udfordring, hun kom med til os. Det skulle vi ikke have gjort, skriver radiostationen blandt andet.

Hvad mener du om hele røv-balladen?

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip