Radiovært offer for hatecrime

-Så oplevede man at blive offer for hatecrime - en kammerat og jeg fik tildelt flere slag og spark i ansigtet, jeg fik flækket en tand, flækket læben og smadret mit ene øje blot fordi man kommer ud fra en bar for homoer, skriver han på sin Facebook-profil.

- Vi havde været inde og drikke et par øl på Can Can, og da vi kom ud, sad der en fyr alene i en bil. Min kammerat sagde et eller andet til ham, noget i retning af 'Hvad så, hygger I jer'. Og så fløj manden bare ud af sin bil, mens han talte i telefon og sagde, 'Det skal være lige nu!', fortæller Marcel Juul Østergreen til ekstrabladet.dk

Marcel fortæller Ekstra Bladet, at det var en hilsen fra hans kammerat til en mand i en bil, som udløste en voldsom reaktion.

- Og så gik det bare hurtigt. Pludselig var der omkring 10 unge fyre omkring os. Min ven lå på jorden og forsøgte at beskytte sit ansigt, mens de sparkede og slog løs på ham. Og så røg de på mig, og jeg fik det ene slag efter det andet.

Radioværten og hans kammerat slap i et heldigt øjeblik fra gerningsmændene, og flygtede ind på BurgerKing, hver ekspedienten tog dem med ned i kælderen, og ringede efter politiet, som optog rapport, og tog Marcels jakke med for at tjekke den for DNA-spor fra mulige gerningsmænd.

- Jeg er rystet, og føler dyb medfølelse for de uoplyste stakler, der finder på den slags. Min kammerat er heldigvis ok, skriver han i en nylig Facebook-opdatering.

Marcel Juul Østergreen er tidligere vært på P3, og nu Dj på klubben Heavenly Gay Club imens han arbejder som radiovært hos PopFM.

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip