Randers-angriber: Vi har ligaens bedste angrebskvartet

Med fredagens 3-0-sejr ude over FC Nordsjælland har Randers FC scoret 20 gange i Alka Superliga i denne sæson. 16 af målene er sat ind af holdets fire angribere.

Djiby Fall, Mikael Ishak og Viktor Lundberg har hver scoret fem gange, mens Nicolai Brock-Madsen har nettet en enkelt gang.

Sidstnævnte var plaget af skader i efteråret, men tager nu kampen op med de øvrige angribere, og han scorede til 1-0 mod FCN.

- Vi har fire rigtig gode angribere i truppen, og vi kæmper hele tiden med hinanden. Det er vigtigt, hvis vi skal blive ved med at levere, at vi så er mange om buddet, siger Brock-Madsen.

Spørgsmål: Har I den bedste angrebskvartet i Superligaen?

- Ja, det synes jeg. Jeg kan ikke lige se, hvem der ud over os har fire topangribere, som vi har, siger Brock-Madsen.

Træner Colin Todd er også meget tilfreds med, at Brock-Madsen er tilbage i fuld vigør, ligesom Djiby Fall, der scorede to gange mod FCN, igen har ramt topformen.

- Djiby sled formmæssigt i efteråret. Men han kom tilbage efter vinterpausen i rigtig fin form. Han er en type spiller, der skal være fysisk på toppen, hvis han skal præstere, men det er han nu, siger Todd.

- Brock-Madsen er også en håndfuld for modstanderne. Han er kommet sig over sine skader og viser nu, hvorfor vi tror på ham.

I næste kamp er Ishak, der var i karantæne mod FCN fredag aften, tilbage. Det samme er Lundberg, så til den tid har Todd et luksusproblem.

- Jeg stiller med to skarpe angribere på banen og har yderligere to skarpe angribere på bænken. Det er da ikke den dårligste situation, siger Todd.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip