Randers-direktør undrer sig over transfervindue

Der er blevet solgt rigeligt ud af de store profiler i den danske Superliga, men det kniber med indkøb hos klubberne i landets bedste række.

Og den udvikling undrer Randers' sportsdirektør Jacob Nielsen.

- Jeg synes jo, vi er et af de eneste hold, der har været tidligt ude og få truppen på plads. Jeg synes, det har været meget stille indtil nu, og det kan jeg egentlig ikke helt forstå. Sæsonen starter jo snart, siger Jacob Nielsen.

Sportsdirektøren er godt tilfreds med det mandskab, Randers-træner Colin Todd har til rådighed i den kommende sæson, og han forventer derfor ikke, at de kronjyske bronzevindere kommer til at skabe forhøjet aktivitet i det danske transfervindue.

- Vi er meget trygge ved den trup, vi har, som har bragt os hertil, hvor vi er. Umiddelbart regner jeg ikke med, at der skal ske meget mere. Jeg synes, vi står godt rustet til sæsonen. Men det afhænger selvfølgelig af, hvad der sker, og hvad vores konkurrenter gør. Men jeg synes, det ser godt ud, siger Jacob Nielsen.

Randers er kvalificeret til Europa League på grund af sidste sæsons tredjeplads, og sportsdirektøren peger på netop europæisk succes som det, der kan tvinge Randers til at hive læderet frem og købe flere spillere.

- Vi har ikke budgetteret med deltagelse i Europa League (gruppespillet, red), fordi vi formentligt ikke bliver seedet, så der venter os nogle meget svære modstandere. Men det er klart, hvis vi kommer i gruppespillet i Europa League, så er vores bredde måske ikke god nok til at klare både det og de hjemlige opgaver. Men i så fald vil transfervinduet heldigvis stadig være åbent til den tid, og så må vi kigge på det derfra, lyder det fra Nielsen.

Randers har på transfersiden blandt andet har sagt farvel til målmand David Ousted og goddag til Mads Agesen og Martin Svensson.

 

Dagens Gossip