Randers snupper bronzen efter sejr over FCK

For et år siden rykkede de fra 1. division op i Superligaen. I aftes slog Randers FC de danske mestre og sikrede sig en historisk bronzemedalje.

- Ingen havde regnet med det her. Vi havde nogle forhåbninger om, at vi kunne blande os i toppen, men det her er jo fantastisk. Og en god måde at gøre det på. man kan sige, vi skulle have gjort det færdigt lidt tidligere, men måden vi gør det på i dag er overbevisende, selv om vi ikke lukker kampen før til sidst, jubler midterforsvareren Chris Sørensen overfor sporten.dk.

Randers FC sikrede sig sejren, bronzemedaljerne og den medfølgende plads i kvalifikationsturneringen til Europa League via en scoring i sidste minut fra den indskiftede angriber, Pierre Boya. Var den scoring udeblevet, var alt åbent, inden sidste rundes kamp i Aalborg. Men nu rejser randrusianerne kun til den nordjyske hovedby for at blive begavet med de sensationelle medaljer.

- Set over hele sæsonen, synes jeg, det er fortjent. Det er en kæmpe præstation, og den bedste placering i klubbens nyere historie, så vidt jeg husker. Det viser, at vi er en klub i fremgang, lyder det fra Chris Sørensen.

- Nu slipper vi for at tage til Aalborg med kniven for struben. Det er ikke nemt sted at spille, så det er jeg glad for, slutter den tidligere OB-kaptajn.

På FC Københavns sidelinje viste cheftræner Ariël Jacobs viste sig endnu en gang som en mand, der går sine egne veje. På trods af lidt kritisk murren i krogene om FC Københavns stime på fire kampe uden sejr, havde belgieren posen fuld af overraskelser til den på papiret ligegyldige kamp i Randers.

Op af posen trak han blot tre spillere fra den normale startopstilling og to Superliga-debutanter i form af den 19-årige målmand Jakob Busk og bare 17-årige Mikkel Wohlgemuth, der startede kampen ved siden af Claudemir på den centrale midtbane. Jacobs viste mod og vilje til at give de unge chancen. Desværre hedder Løvernes bundlinje nu fem kampe uden fuld gevinst.

 

Dagens Gossip