Randers Superliga-klar - AGF og Vestsjælland halter

Randers FC ser med en uge til efterårspremieren i Superligaen ud til at nærme sig storformen. Efter to 3-0 sejre over Hobro og Vejle fra den næstbedste række, vandt randrusianerne lørdag hjemme foran 1.599 tilskuere med de samme cifre over Superliga-konkurrenterne fra AGF.

Sidste sæsons Randers-topscorer, Ronnie Schwartz, gjorde det til 1-0 efter 18. minutter efter en tværaflevering af Tamboura, inden Lasse Riise i det 83. og 84. minut blev dobbelt målscorer, da han først fulgte op på en løs bold i feltet for siden at afslutte en stribe fine Randers-kombinationer.

Med sejren er Randers gået ubesejret gennem sommerens træningskampe, mens AGF indtil nederlaget lørdag havde vundet over Vejle samt henholdsvis vundet og spillet uafgjort i to kampe mod oprykkerne fra Viborg.

AGF åbner Superligaen mod FC Midtjylland på fredag den 19. juli, mens Randers dagen efter møder Viborg.

Også nyoprykkede FC Vestsjælland spillede træningskamp lørdag og måtte lige som AGF konstatere, at der er lidt at arbejde på inden premieren i den kommende weekend, idet Lyngby fra NordicBet Ligaen tog en 3-0 sejr med hjem fra Slagelse, hvor begge de hjemvendte nyindkøb, Michael Lumb og Dennis Sørensen, var med fra start.

 

 

Dagens Gossip