Randers vinder i Andorra trods to udvisninger

02/07/2015

Randers FC har fået en resultatmæssig godkendt start på Europa League-kvalifikationen og den nystartede sæson.

Ganske vidst vandt klubben "kun" med 1-0 over upåagtede UE Sant Julia fra Andorra, men betingelserne for udekampen blev yderst vanskeliggjort allerede efter et kvarter, hvor Randers-angriberen Viktor Lundberg fik direkte rødt kort.

Ifølge Randers' hjemmeside var det angiveligt for at have givet en albue i hovedet til en modstander.

Ni minutter før tid ved stillingen 1-0 til Randers blev også defensivspilleren Jeppe Tverskov udvist, da han modtog sit andet gule kort. Dermed var hjemmeholdet to spillere flere på banen.

Efter den første udvisning gik Randers over til at spille med U21-landsholdsangriberen Nicolai Brock-Madsen alene i front.

Brock-Madsen fik dog ikke scoret, men det gjorde til gengæld Jonas Borring blot seks minutter efter, at Randers var reduceret til 10 mand. Målet faldt efter et hjørnespark til glæde for de cirka 15 fans, der var rejst med fra Kronjylland.

Randers var flere i omgange tæt på at fordoble føringen og måtte blandt andet se et forsøg reddet på målstregen.

To mand i undertal blev Randers ifølge Randers Amtsavis ikke sat under et voldsomt pres, men målmand Karl-Johan Johnsson måtte alligevel præstere en stor redning i kampens overtid, hvor hjemmeholdet havde haft flere hjørnespark.

I kampen gav Randers debut til midtbanespilleren Mustafa Amini, som den danske klub har hentet i Borussia Dortmund forud for sæsonen.

Sent i kampen fik både Mikkel Thygesen og Erik Marxen også officiel debut for Randers.

Der er returkamp i Randers næste torsdag.