Rasende Katy Perry til avis: I er så upassende

Hvad sker der, hvis man tager et tre år gammelt interview med Katy Perry, sætter en frisk dato på og publicerer det i dagens avis? Svaret kom prompte, da sangerinden mandag udtrykte sin harme på det sociale medie Twitter.

- Det er virkelig upassende, når journalister genbruger interviews, der er lavet for tre år siden i en kontekst, der skulle promovere en film, og så bare stempler en ny dato på det, skriver Katy Perry.

Efterfølgende har den 30-årige hitmager desuden angivet navnet på den journalist, der har skrevet den artikel, der lørdag blev bragt i avisen The Daily Telegraph Sydney.

I artiklen fortæller Katy Perry blandt andet om sin kristne opvækst, og hvilken rolle hendes fans spiller i hendes liv og karriere. Derudover løfter "Roar"-sangerinden en del af sløret for, hvordan hun havde det efter bruddet med sin eksmand Russell Brand i 2011.

- Han har ikke talt til mig siden han sendte en sms, hvor han skrev, at han ville skilles. Jeg har ikke lyst til at tale om ham - mine sange siger det, jeg har brug for at sige, siger Katy Perry blandt andet i interviewet.

Artiklen refererer desuden til dokumentarfilmen "Katy Perry: Part of Me" fra 2012. Det var til premieren på denne, at interviewet ifølge Katy Perry oprindeligt blev lavet.  

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip