Rasmus Seebach har fået en kæreste

03/04/2013 15:35

Elo Christoffersen

Nyheder
En kedelig nyhed for danske piger. Danmarks mest eftertragtede ungkarl, Rasmus Seebach, er blevet kærester med 20-årige Julie Teglhus, der er jurastuderende. Det skriver ugebladet Se og Hør. Seebachs manager, Nicolaj Bundesen, bekræfter nyheden overfor Ekstra Bladet: Husk at blive ven med Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med nu - Jeg har ikke så mange kommentarer til det, andet end jeg kan bekræfte, at de er sammen, og er glade for hinanden. Resten hører privatlivet til, skriver Bundesen i en mail. Se og Hør kan dog afsløre, at forholdet mellem Rasmus og Julie er så seriøst, at Seebach's unge kæreste er blevet introduceret for familien.

Mest læste i dag

En kedelig nyhed for danske piger. Danmarks mest eftertragtede ungkarl, Rasmus Seebach, er blevet kærester med 20-årige Julie Teglhus, der er jurastuderende. Det skriver ugebladet Se og Hør.

Seebachs manager, Nicolaj Bundesen, bekræfter nyheden overfor Ekstra Bladet:

Husk at blive ven med Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med nu

- Jeg har ikke så mange kommentarer til det, andet end jeg kan bekræfte, at de er sammen, og er glade for hinanden. Resten hører privatlivet til, skriver Bundesen i en mail.

Se og Hør kan dog afsløre, at forholdet mellem Rasmus og Julie er så seriøst, at Seebach's unge kæreste er blevet introduceret for familien.