Rasmus Seebach spiller på Jelling Musikfestival

Jelling Musikfestival løfter nu sløret for endnu et navn til den 25. udgave af festivalen. Det er 32-årige Rasmus Seebach, som har stået højt på publikums ønskeliste.

Rasmus Seebach er en bemærkelsesværdig sanger, som på ganske kort tid har manifesteret sig som en kunstner, der kan samle folk på tværs af alder og interesser. Han fremstår som et ærligt talent, der giver sig selv helt, når han optræder, og det falder virkelig i publikums smag. Rasmus Seebach er på rekordtid blevet Danmarks bedst sælgende kunstner og der meldes udsolgt overalt hvor han kommer.

- Rasmus er på alle hitlister, hans koncerter bliver udsolgte på ingen tid. En så populær kunstner er naturligvis også at finde på Jelling i 2013, og vi glæder os til at præsentere ham. Sidst han optrådte i Jelling stod han for et brag af en popfest på Store Scene, og jeg tror roligt at vi kan forvente os en lignende oplevelse på jubilæumsudgaven af Jelling Musikfestival, fortæller festivalleder Lars ”Charlie” Mortensen.

Festivalen har tidligere offentliggjort, at Nephew optræder - og efter jul vil Jelling Musikfestival offentliggøre flere musikalske godter fra det kommende program.

 

Dagens Gossip