Rasmus Seebach storsælger i Odense

Det er ikke kun på radioernes hitlister, at Rasmus Seebach i øjeblikket er dansk popmusiks ukronede konge. Også på landets spillesteder er Seebach lig med succes.

Den fynske koncertarrangør, JVB Concerts, har hitmageren på plakaten to gange i februar næste år, og her er man ikke overraskende særdeles glade for publikums interesse. Således er begge koncerter allerede udsolgt, godt tre måneder før Seebach går på scenen i Odense Idrætshal.

- Vi har en rigtig god historik med Rasmus Seebach på Fyn, og véd at hans koncerter altid trækker mange gæster. Alligevel er to udsolgte koncerter i samme weekend meget, meget flot, især taget i betragtning at der stadig er mere end tre måneder til, fortæller Hans Quistgaard, direktør i JVB Concerts, i en pressemeddelelse.

Der er nu oprettet venteliste på begge arrangementer, og mens chancerne for at sikre sig en af de eftertragtede billetter ikke er stor, så lover Hans Quistgaard, at man vil forsøge at gentage succesen i det nye år.

- Vi oplever stadig en kæmpe interesse for Rasmus fra det fynske koncertpublikum, og der er ingen tvivl om, at hans seneste album blot har øget efterspørgslen på at høre ham live. Seebach er en af de mest efterspurgte danske kunstnere hos koncertbureauerne herhjemme lige nu, men vi gør, hvad vi kan, for at trække ham til Fyn igen inden længe, slutter Hans Quistgaard.

 

Dagens Gossip