Real Madrid er uden Gareth Bale

Real Madrid er blevet hårdt ramt blot 24 timer før deres Champions League-kamp mod FCK.

Deres nye rekordkøb Gareth Bale er atter sat tilbage på grund af en muskelskade, og han figurerer ikke på listen over de spillere, der er blevet udtaget til kampen.

Gareth Bale trænede heller ikke med resten af holdet, da de tirsdag eftermiddag havde en let træning forud den vigtige kamp mod FCK.

Det er et hårdt slag for Real Madrid-træner Carlo Ancelotti, der havde håbet at stille med Cristiano Ronaldo og Gareth Bale på kanterne. I stedet kan det være Angel di Maria, der tager pladsen, som han også gjorde i startopstillingen i lørdags mod Atlético de Madrid.

Kampen er blevet ekstra vigtig, for Real Madrid er inde i en kriseperiode efter en række dårlige kampe, og så sent som mandag var der krisemøde mellem spillerne og træner Carlo Ancelotti.

Derfor var Bale tiltænkt en vigtig rolle mod FCK. Bale kom ind fra starten af anden halvleg i lørdagens 0-1 nederlag til Atlético de Madrid uden at han fik sat det helt store aftryk på kampen.

Gareth Bale har haft alt andet end en god start i Real Madrid, hvor han efter en god debut med en scoring mod Villarreal har været en del skadet og ikke helt været i omdrejninger.

Real Madrid købte sidst i transfervinduet Bale for rekordbeløbet 750 mio. kr.

 

Dagens Gossip