Real Madrid jagter Suarez, men Liverpool vil ikke sælge

27/05/2013 12:52

Christian Ribergaard

Nyheder
følge The Sun er Real Madrid nu ude efter Liverpools uruguayanske guldfugl Luis Suarez, efter deres interesse i Napolis Edison Cavani er kølnet af. Suarez er eftersigende en del billigere end Cavani, som har en frikøbsklausul på cirka 450 millioner kroner, mens Suarez kun koster i omegnen af 350 millioner kroner. Liverpool og manager Brendan Rodgers er dog ikke interesserede i at sælge Suarez, som scorede 23 mål i Premier League i den netop overståede sæson. Ifølge The Sun venter Real Madrid med at byde på Suarez, indtil den nye manager Carlo Ancelotti overtager kongeklubben.

Mest læste i dag

følge The Sun er Real Madrid nu ude efter Liverpools uruguayanske guldfugl Luis Suarez, efter deres interesse i Napolis Edison Cavani er kølnet af.

Suarez er eftersigende en del billigere end Cavani, som har en frikøbsklausul på cirka 450 millioner kroner, mens Suarez kun koster i omegnen af 350 millioner kroner.

Liverpool og manager Brendan Rodgers er dog ikke interesserede i at sælge Suarez, som scorede 23 mål i Premier League i den netop overståede sæson.

Ifølge The Sun venter Real Madrid med at byde på Suarez, indtil den nye manager Carlo Ancelotti overtager kongeklubben.