Real Madrid satte Sneijder og Drogba til vægs

04/04/2013 01:40

BNB

Nyheder
José Mourinho sætter sjæle i flammer, hvor end han begiver sig hen.Onsdag aften stod han dér på Estadio Santiago Bernabeu omgivet af tre spillere, der har tegnet hans mest succesfulde perioder som fodboldtræner i Inter, Chelsea og Real Madrid.Iført Galatasarays rød-gule dragt måtte den hollandske playmaker, Wesley Sneijder, og den ivorianske granitangriber, Didier Drogba, alligevel bøje sig for José Mourinhos mest fænomenale spiller i portugiserens trænerkarriere: landsmanden Cristiano Ronaldo.Med et sublimt chip til 1-0 over målmand Fernando Muslera efter bare ni minutter sparkede Cristiano Ronaldo Real Madrid lidt tættere på det skelsættende Champions League-trofæ, inden José Mourinho formentlig skal finde et nyt sted at sætte sjæle i flammer til sommer.Mourinho og Ronaldo har i alle deres år i Real Madrid stået i skyggen af FC Barcelona, Pep Guardiola og i særdeleshed Lionel Messi.Men kan madrilenerne følge op på den dominerende, omend momentvis smådovne, præstation mod Galatasaray og sikre sig billet til Championes Leagues semifinale, vil den fængslende træner være tættere på at skrive et stykke moderne historie ved at blive den første manager til at vinde Champions League med tre forskellige klubber.Galatasaray kom til Bernabeu med hele det dyrtindkøbte kavaleri, men tyrkerne formåede aldrig at sætte noget afgørende aftryk på kampen. Didier Drogba kom tættest på efter 44 minutter med et hårdt, fladt skud, som Real Madrids keeper, Diego Lopez, fik fodpareret væk, men da havde Karim Benzema allerede bragt værterne på 2-0, da han fornemt tæmmede et indlæg fra Michael Essien og passerede Muslera ved nærmeste stolpe.Indskiftede Gonzalo Higuain afsluttede en et-årig scoringspause i Champions League ved at cementere sejren med sit hovedstød på Xabi Alonsos fine frispark.Fatih Terims mandskab er nødt til at grave langt dybere i returkampen på det rødglødende Türk Telekom Arena i Istanbul, men her får de også hjælp af næsten 53.000 animerede tilhængere. Galatasaray-spillerne får brug for al den ild, de tyrkiske fans kan antænde.For ellers slutter deres imponerende Champions League-kampagne i favnen af Ronaldo og Mourinho.

Mest læste i dag

José Mourinho sætter sjæle i flammer, hvor end han begiver sig hen.

Onsdag aften stod han dér på Estadio Santiago Bernabeu omgivet af tre spillere, der har tegnet hans mest succesfulde perioder som fodboldtræner i Inter, Chelsea og Real Madrid.

Iført Galatasarays rød-gule dragt måtte den hollandske playmaker, Wesley Sneijder, og den ivorianske granitangriber, Didier Drogba, alligevel bøje sig for José Mourinhos mest fænomenale spiller i portugiserens trænerkarriere: landsmanden Cristiano Ronaldo.

Med et sublimt chip til 1-0 over målmand Fernando Muslera efter bare ni minutter sparkede Cristiano Ronaldo Real Madrid lidt tættere på det skelsættende Champions League-trofæ, inden José Mourinho formentlig skal finde et nyt sted at sætte sjæle i flammer til sommer.

Mourinho og Ronaldo har i alle deres år i Real Madrid stået i skyggen af FC Barcelona, Pep Guardiola og i særdeleshed Lionel Messi.

Men kan madrilenerne følge op på den dominerende, omend momentvis smådovne, præstation mod Galatasaray og sikre sig billet til Championes Leagues semifinale, vil den fængslende træner være tættere på at skrive et stykke moderne historie ved at blive den første manager til at vinde Champions League med tre forskellige klubber.

Galatasaray kom til Bernabeu med hele det dyrtindkøbte kavaleri, men tyrkerne formåede aldrig at sætte noget afgørende aftryk på kampen. Didier Drogba kom tættest på efter 44 minutter med et hårdt, fladt skud, som Real Madrids keeper, Diego Lopez, fik fodpareret væk, men da havde Karim Benzema allerede bragt værterne på 2-0, da han fornemt tæmmede et indlæg fra Michael Essien og passerede Muslera ved nærmeste stolpe.

Indskiftede Gonzalo Higuain afsluttede en et-årig scoringspause i Champions League ved at cementere sejren med sit hovedstød på Xabi Alonsos fine frispark.

Fatih Terims mandskab er nødt til at grave langt dybere i returkampen på det rødglødende Türk Telekom Arena i Istanbul, men her får de også hjælp af næsten 53.000 animerede tilhængere. Galatasaray-spillerne får brug for al den ild, de tyrkiske fans kan antænde.

For ellers slutter deres imponerende Champions League-kampagne i favnen af Ronaldo og Mourinho.