Real Madrid sejrer med flotte scoringer

10/01/2015

Flotte aktioner af især Cristiano Ronaldo, Gareth Bale og James Rodriguez gav Real Madrid en sejr på 3-0 over Espanyol på Santiago Bernabeu i Primera Division.

Real Madrid havde tabt sine seneste to betydende fodboldkampe - en ligakamp til Valencia og en pokalkamp til Atlético Madrid. Men lørdag var der absolut ingen problemer for de hvidklædte madrilenere.

Heller ikke selvom portugiseren Fabio Coentrao fik et rødt kort 10 minutter efter pausen, så træner Carlo Ancelotti måtte ændre på taktikken og skifte andre spillere ud end oprindeligt planlagt.

Det meste af vejen var en som en lang spansk, ensporet motorvejsstrækning ned mod Espanyols mål.

Første varsel fik gæsterne fra Espanyol efter 10 minutter, hvor Karim Benzema nær havde knækket målstolpen med sit hårde drøn, der havde fortjent bedre.

Bare to minutter senere scorede James Rodriguez til 1-0 efter et par knivskarpe afleveringer.

Gareth Bale er blevet kritiseret de seneste uger for ikke at levere nok for sin høje købssum, men her skabte han chancen med en lang aflevering fremad og på tværs af banen til Cristiano Ronaldo.

Ronaldos behandling af bolden, som han sendte videre til James Rodriguez, var lige så præcis og knivskarp, så James Rodriguez blot skulle gøre arbejdet færdigt.

Gareth Bale øgede til 2-0 et kvarter senere. Han og Ronaldo stod om bolden ved et frispark nogle få meter uden for straffesparksfeltet.

Bale sparkede udenom muren, og bolden klinede sig helt op ad nærmeste stolpe - helt uden chance for Espanyol-keeper Kiki Casilla.

Kampen ændrede lidt karakter, da Fabio Coentrao fik rødt kort 10 minutter efter pausen, men Real Madrid holdt fast, og indskiftede Nacho øgede til 3-0.

Cristiano Ronaldo forlod banen uden at score. Det har han ikke prøvet i en ligakamp siden september sidste år.

I toppen af den bedste spanske fodboldrække har Real Madrid nu fire points forspring ned til FC Barcelona. Real Madrid har 42 point. Barcelona har 38 point og spiller søndag.