Reality-stjerner: Økonomien sejler i privatlivet

Hvis man har deltaget i reality-tv, er der ingen garanti for, at man tjener masser af penge. Det har flere tv-stjerner måtte sande.

I DR3s nye dokumentar ”Selvoptaget” fortæller tidligere deltagere i blandt andet Paradise Hotel, Divaer i Junglen og Singleliv om økonomisk kaos i privatøkonomien.

Joy, der har deltaget i Singleliv og ”Mig og min mor” fortæller, at man oftest laver tv gratis. Så selv om hun har deltaget i reality-programmer, er hun flad på pengepungen.

Hun bor i en ét værelses lejlighed og får en lille løn fra sin praktikplads som pædagog. Joy har store problemer, da hendes hund er syg og ikke har penge til medicin. Så Joy sælger halvnøgne billeder til Ekstra Bladet.

Irina Babenko, der er kendt fra ”Fristet” og ”Divaer i Junglen” er også i pengenød. Hun har ingen tv-tilbud i øjeblikket og synes det er nedværdigende, at sidde bag kassen i et supermarked.

Pernille, som er kendt som "Dumme Pernille" fra Paradise Hotel, har heller ikke styr på økonomien. Selv om hun kun har sin 4-årige datter, Emily, hjemme hver anden uge, kniber det med at skaffe penge til mad, inden datteren kommer og skal bo hos hende.

Desuden får hun opkald fra politiet om, at Skat efterlyser hende. Hun skal derfor finde ud af, hvordan hun skaffer penge.

 

Dagens Gossip