Realitystjerne leger grønlandsk kaptajn

01/03/2015 12:06

admin

Nyheder
"For lækker til love"-Gustav er efter alt at dømme blevet for lækker til Danmark. I hvert fald har realitystjernen byttet den danske vinter ud med en luksuriøs ferie i Grønland, hvor den populære kendis har gang i lidt af hvert. Det afslører den solbrune Gustav på sin Instagram-profil, hvor han forkæler sine 150.000 følgere med meget detaljerede beskrivelser af sin Grønlandstur. - I dag har jeg været ude og se hele Nuuk, alt lige fra at se bådene, lege kaptajn, har været ude og lege i sneen, har prøvet deres traditionelle tøj, og så har jeg fået så mange nye veninder heroppe! Jeg er blevet slæbt til det ene og det andet. Det har været fantastisk! skriver han således om et billede, hvor han både er i fitness med to kvinder og nyder udsigten fra en grønlandsk fiskerbåd. Den 24-årige tv-stjerne blev gennem en række reality-programmer en fast gæst i de danske stuer. Foruden sine optrædener i "For lækker til love" har han nemlig været med i blandt andet programmerne "Divaer i junglen" og "Gustav & Linse på udebane". Følg med i Gustavs Grønlands-eventyr lige her: https://instagram.com/p/zqdvq2QOp5/?modal=true Newspaq

Mest læste i dag

"For lækker til love"-Gustav er efter alt at dømme blevet for lækker til Danmark.

I hvert fald har realitystjernen byttet den danske vinter ud med en luksuriøs ferie i Grønland, hvor den populære kendis har gang i lidt af hvert.

Det afslører den solbrune Gustav på sin Instagram-profil, hvor han forkæler sine 150.000 følgere med meget detaljerede beskrivelser af sin Grønlandstur.

- I dag har jeg været ude og se hele Nuuk, alt lige fra at se bådene, lege kaptajn, har været ude og lege i sneen, har prøvet deres traditionelle tøj, og så har jeg fået så mange nye veninder heroppe! Jeg er blevet slæbt til det ene og det andet. Det har været fantastisk! skriver han således om et billede, hvor han både er i fitness med to kvinder og nyder udsigten fra en grønlandsk fiskerbåd.

Den 24-årige tv-stjerne blev gennem en række reality-programmer en fast gæst i de danske stuer.

Foruden sine optrædener i "For lækker til love" har han nemlig været med i blandt andet programmerne "Divaer i junglen" og "Gustav & Linse på udebane".

Følg med i Gustavs Grønlands-eventyr lige her: https://instagram.com/p/zqdvq2QOp5/?modal=true

Newspaq