Reals vice-præsident anklager Tottenham for at trække tiden

Real Madrids vicepræsident Fernando Fernandez Tapias er begyndt at tvivle på, om det lykkes klubben at hente Gareth Bale.

Om det er sidste minutters panisk pres fra Madrids side for at få prisen presset ned på Gareth Bale vides ikke, men klubbens vicepræsident Tapias lufter nu sin utilfredshed med Tottenham i den spanske avis AS.

- Det er problemer med transferen, men jeg tror dog, at det nok skal lykkes i den sidste ende, men jeg er ikke klar til hverken at love eller sværge på, at det lykkes, siger Tapias og fortsætter:

- Lige nu er vi bare nødt til at væbne os med tålmodighed og vente, fordi Tottenham åbenbart vil trække tiden ud.

Rygterne har ellers svirret hele sommeren om Bales skifte til Real Madrid, et skifte som skulle koste Real Madrid næsten 750 millioner kroner, og den dyre herre har efter sigende ikke trænet med Tottenham de sidste mange dage.

Og Bales hidtidige arbejdsgiver Tottenham er godt i gang med at bruge pengene, som man forventer at tjene på salget. Således har man hentet Roberto Soldado i Valencia for en ny klubrekord på 30 mio. euro (223 mio. kr.), og samtidigt meldes det, at blandt andre Christian Eriksen har bestået lægetjekket og ventes at blive præsenteret fredag i Tottenham. Allerede søndag kan han være i truppen for Tottenham.

 

Dagens Gossip