Regeringen udskyder kontanthjælpsforhandlinger

16/04/2013 01:40

BNB

Nyheder
Det var oprindeligt planen, at der skulle forhandles fra klokken 17, men forhandlingerne er gennem aftenen løbende blevet udskudt, og nu ligger det fast, at der ikke forhandles videre i aften.Mette Frederiksen (S) ønsker ikke at kommentere det udskudte møde. Dagen gennem har ledende SFere og flere fra oppositionen være til møde, men der har ikke været reelle forhandlinger alle partier mellem.»Vi sidder der og venter og venter. De siger, de er i gang med at regne. Men hvad regner de på. Det er ret irriterende, synes jeg godt nok,« siger arbejdsmarkedsordfører Benedikte Kiær (K) om de udskudte forhandlinger.Det er partierne Venstre, De Konservative, Socialdemokratiet, Danske Folkeparti og Det Radikale Venstre samt SF, der står bag det nuværende kontanthjælpsforlig »Flere i Arbejde« fra 2002. SF er dog først trådt ind i forligskredsen efter, at de kom i regeringen i 2011.

Mest læste i dag

Det var oprindeligt planen, at der skulle forhandles fra klokken 17, men forhandlingerne er gennem aftenen løbende blevet udskudt, og nu ligger det fast, at der ikke forhandles videre i aften.

Mette Frederiksen (S) ønsker ikke at kommentere det udskudte møde. Dagen gennem har ledende SFere og flere fra oppositionen være til møde, men der har ikke været reelle forhandlinger alle partier mellem.

»Vi sidder der og venter og venter. De siger, de er i gang med at regne. Men hvad regner de på. Det er ret irriterende, synes jeg godt nok,« siger arbejdsmarkedsordfører Benedikte Kiær (K) om de udskudte forhandlinger.

Det er partierne Venstre, De Konservative, Socialdemokratiet, Danske Folkeparti og Det Radikale Venstre samt SF, der står bag det nuværende kontanthjælpsforlig »Flere i Arbejde« fra 2002. SF er dog først trådt ind i forligskredsen efter, at de kom i regeringen i 2011.