Region Syddanmark er bedst til kommunikation

For andet år i træk placerer Region Syddanmark sig som nummer ét, når journalister bliver bedt om at pege på, hvem der er bedst til at kommunikere blandt kommuner, regioner og sygehuse.

I den årlige kommunikationsanalyse fra Aalund kaldet PR-barometret peger 18,2 procent på Region Syddanmark som bedst fulgt af Region Midtjylland (15,9 %) og med Københavns Kommune på 3. pladsen (6,8 %).

- Det er glædeligt, at vores ønske om at være åbne, gennemsigtige og til stede i mediebilledet slår så tydeligt igennem. Vi har som offentlig myndighed en forpligtigelse til at orientere og inddrage borgerne i beslutningsprocesserne, og derfor er samarbejdet med aviser, radio, tv og digitale medier vigtigt i forhold til at oplyse om vores aktiviteter, siger regionsrådsformand Carl Holst (V).

Best in class

Derudover har regionen for første gang erobret alle førstepladser inden for de tre hovedkategorier: Tilfredshed med organisationens presse- og kommunikationsarbejde, organisationens image samt organisationens ledelse. Især tilfredsheden med presse- og kommunikationsarbejdet er steget markant. Det er forståelsen for mediernes arbejdsvilkår, og regionens vilje til også at fortælle om de kritiske sager, der især bliver belønnet af journalisterne. Samlet vurderer journalisterne samarbejdet med regionen til 7,22 på en skala fra 1 til 10.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip