Regionen nægter Helle transport til livsvigtig operation: Nu er der hjælp fra uventet kant

BT kunne i dag afsløre, at 44-årige Helle Jensen fra Aabenraa risikerer at misse en livsvigtig operation, fordi hun ikke kan komme de 285 kilometer fra hjemmet til hospitalet i hovedstaden.

En medfødt og alvorlig bindevævssygdom har plaget hende hele livet, og for nylig blev hun opgivet af lægerne på sygehusene i både Aabenraa, Sønderborg, Odense og Skejby.

Men en såkaldt second opinion gjorde, at hun fik tilbudt en operation på Herlev Hospital på mandag. Men regionen nægter at transporte Helle, selv om hun er for syg til selv at komme af sted, da hun skal ligge ned hele tiden. Men nu er der kommet hjælp fra uventet kant, skriver Helle Jensen på Facebook.

- Sødeste venner, jeg takker jer alle med kyshånd, for al jeres støtte og opbakning. Problemet er, at jeg pt har det så dårligt, at jeg helst skal have en liggende transport og den ekspertise der er omkring.
Miss Marianne, har netop meddelt mig, at et privat firma 'Ambulix' kører tom fra Herning med ambulance - og vil ta mig med på vejen…, skriver Helle Jensen.