Regionshospitalet Randers aflyser planlagte behandlinger

Aflysningerne sker for at frigøre senge og sundhedspersonale til behandlingen af de ekstraordinært mange akutte patienter.

I første omgang bliver der tale om aflysninger fredag den 4. januar og mandag den 7. januar. Udvalgte planlagte behandlinger, som for eksempel kræftforløb, vil ikke blive aflyst.

Individuel lægefaglig vurdering
Alle aflysningerne sker på baggrund af en individuel lægefaglig vurdering.

- I disse dage oplever vi massiv overbelægning og har samtidig mange medarbejdere, der selv er syge med influenza, så vi er presset på plads og personale. Vi er derfor nødt til at fokusere alle kræfter på de patienter, som har behov for behandling og undersøgelse her og nu, siger cheflæge Lone Winther Jensen.

Patienter bliver kontaktet
Afdelingerne kontakter de patienter, hvis planlagte tid det desværre er nødvendigt at udskyde. Hvis man ikke hører noget, skal man blot møde op, som der står i indkaldelsesbrevet.

Alle aflyste patienter vil få en ny tid hurtigst muligt.

- Det er beklageligt, at vi må udskyde nogle patienter, men vi er i en ekstraordinær situation, og vi gør det for at sikre kvaliteten og sikkerheden i alle vores behandlinger og undersøgelser, siger Lone Winther Jensen.

 

Dagens Gossip