Regnskabet gjort op: 2014 blev særdeles dyrt for Pusher Street

Politiets specialenhed Task Force Pusherstreet, der tager sig af indsatsen overfor den åbenlyse handel med hash på Christiania, har lavet en opgørelse over indsatsen i 2014, og det har været en dyr omgang for sælgerne i de berømte boder.

Ifølge opgørelsen har politiet beslagt for 116 millioner kroner hash-produkter, samt 16 millioner kroner i kontanter i 2014.

- Vi er naturligvis tilfredse med indsatsen i 2014, både hvad angår den direkte indsats mod den organiserede og åbenlyse handel, siger lederen af Københavns Politis Task Force Pusherstreet, vicepolitiinspektør Torben Svarrer.

Beløbet dækker over 2.2 ton hash og skunk, og det lidt under det dobbelte af, hvad specialenheden beslaglagde i 2013, men Torben Svarrer, tør ikke spå om, hvorvidt de stigende beslaglæggelser vil fortsætte i 2015.

- Opgørelsen er over en samlet indsats, der ikke kun dækker beslag på Christiania, men også hos leverandørene. Jeg tør ikke spå om, vi vil se en yderligere samlet stigning, men jeg tror ikke, vi vil se en stigning i beslaglæggelser på selve Christiania, siger Torben Svarrer til dagens.dk.

Han peger på, at det er specialenhedens klare opfattelse, at salget på Christiania er nedadgående efter efter den massive indsats.

I 2015 har enheden allerede været på Christiania tre gange, hvor de har foretaget otte anholdelser og beslaglagt kontanter og hash og skunk.

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip