Rejsearrangør tager græsk storstrejke med ro

Endnu en sparerunde har udløst massive protester i Grækenland, hvor tusindvis af offentligt ansatte tirsdag har nedlagt arbejdet i protest over udsigten til nye nedskæringer og fyringer.

Strejken har blandt andet ramt renovationen, hospitalsvæsnet og store dele af den offentlige transport, men hos den største danske arrangør af rejser til Grækenland, Apollo Rejser, har man foreløbig ingen betænkeligheder ved at sende danske rejsende til græske feriesteder.

»Vi har et direkte fly fra Billund til Kos tirsdag, og det er landet planmæssigt. Alt er gået fint,« fortæller kommunikationschef Rikke Koks Andreassen fra Apollo Rejser.

Hun forklarer, at strejken fortrinsvist begrænser sig til de større byer, mens de populære ferieøer fortrinsvist går fri.

»Der er ikke som sådan strejker på øerne. På Kreta er affaldshåndteringen, postkontorerne og sygehusene påvirket, men skadestuerne er åbne, så der er ingen risiko for, at man ikke kan blive behandlet, hvis man kommer til skade,« fortæller kommunikationschefen, der understreger, at rejseselskabet holder nøje øje med de officielle anbefalinger fra danske myndigheder.

»Vi er opmærksomme på situationen og følger Udenrigsministeriets rejsevejledning slavisk. Den har ikke ændret sig væsentlig, så vi har ikke planer om at ændre vores rejser på nuværende tidspunkt,« siger Rikke Koks Andreassen.

 

Dagens Gossip