Rejsebureau booster salget af sexlegetøj

Det ses både på TV, i bladene og på de virale videoer, der florerer på de sociale medier.

Seneste hit er Spies Rejsers reklame ’Do it for Denmark’, hvor danskerne opfordres til at rejse mere udenlands, hvor vi eftersigende har mere sex, så vi kan få fødselstallet op igen.

Reklamefilm vækker stor begejstring og glæde

Hos den erotiske webshop www.Sinful.dk vakte Spies’ video, der på bare to uger er blevet set næsten 6 millioner gange, både stor begejstring og glæde:

- Vi er helt vilde med Spies’ ’Do it for Denmark’ kampagne og opfordringen om mere kvalitetstid sammen, hvor nærhed og intimitet er i fokus. For det er præcis de værdier vi brænder for og elsker at hylde, siger Mathilde Mackowski, der er stifter og medejer af Sinful.dk.

Her ser man kampagnen som et godt initiativ, der har potentiale til at få flere danskere til at prioritere nærheden og intimiteten i en ellers travl hverdag.

Spørger man Mathilde, kan en ferie gøre utroligt meget for parforholdet, fordi man får en pause fra hverdagens gøremål og pligter, og bare kan give sig hen til hinanden. Det er en unik mulighed for at gå i dybden og genopdage hinanden.

Større efterspørgsel efter sexlegetøj til ferien

- Normalt er efterspørgslen efter sexlegetøj til ferien størst lige op til årets traditionelle ferieuger, men allerede nu har vi fået adskillige forespørgsler på rejse-venligt sexlegetøj, så det ser ud til at Spies’ reklame har givet danskernes rejselyst et boost, fortæller Mathilde Mackowski.

Er du en af de danskere, der følger Spies’ opfordring en ferie med din partner, og overvejer du at tage sexlegetøj med på turen, er det en god idé at vælge sexlegetøjet med omhu.

Det er nemlig ikke helt lige meget hvad man pakker ned, i hvert fald hvis man vil mindske risikoen for at skulle fremvise og forklare sit valg af sexlegetøj til eksempelvis lufthavnens sikkerhedspersonale.

Så for at hjælpe alle, der gerne vil ha’ sexlegetøj med på turen, har Sinful.dk nu lavet en guide til sexlegetøj, der giver dig de bedste forudsætninger for god feriesex.

Se Spies' rejsevideo nedenunder...

 

Dagens Gossip