Rejseselskab: Vi vil have alt inkluderet i rejsens pris til sommer

Tendensen er den samme hos de fleste charterarrangører, og det er særligt børnefamilierne og de store familier, hvor flere generationer rejser sammen, der vælger den behagelige, komfortable løsning.

Den kommende sommer vil der være rekordmange, nemlig 226 all inclusive hoteller at vælge imellem for Star Tours kunder. For seks år siden var der 50 på programmet.

- 40 procent af Star Tours kunder vælger et all inclusive hotel, når de bestiller ferien. Når man har mindre børn med på ferie, kan det opleves som en stress faktor at skulle ud i byen og finde en restaurant at spise på flere gange om dagen, og det kan samtidig være en stor udskrivning på feriebudgettet. Med all inclusive kan man i princippet lade tegnebogen blive hjemme, selvom mange af vores all inclusive kunder alligevel går ud i det lokale restaurantliv en eller flere aftener, fortæller salgsdirektør i Star Tour, Stig Elling.

Tyrkiet topper listen

Der er flest all inclusive hoteller i Star Tours Tyrkiet program for sommer 2014. I Tyrkiet kan man vælge mellem 77 meget forskellige all inclusive hoteller, både målrettet par, børnefamilierne, de aktive sportsfamilier, de prisbevidste osv.

Derefter kommer de spanske øer med 62 all inclusive hoteller på programmet, og Grækenland med 49 stykker. Det er højdespringerne.

Star Tour følger den enorme efterspørgsel på all inclusive indkvartering, og præsenterer et nyt all inclusive koncept til sommer, nemlig prisbillige Suneo Club, hvor man får rigtig meget for pengene, udover all inclusive, er der tempo på hele dagen med masser af underholdning og aktiviteter for alle.

- Koncepthoteller i det hele taget, altså hoteller, der er målrettet bestemte grupper eller interesser, er i voldsom vækst. Folk ønsker sig en ferie, hvor de med det samme ved ankomst, kan føle sig afslappede og tilpas i de ønskede omgivelser. Et all inclusive hotel i dag er ikke bare all inclusive, for eksempel, det kan være indrettet specifikt til småbørnsfamilierne eller til voksne par, der rejser uden børn. Det kan ligge direkte på stranden eller tæt på byen osv. Hoteller der er målrettet bestemte kundegrupper er vores mest populære og vejen frem for os som charterrejsearrangører, mener Stig Elling.

55 procent af Star Tours kunder, både i Øst og Vestdanmark, vælger et af rejsearrangørens egne koncepthoteller, såsom Blue Village for børnefamilier, på ferien.

 

Dagens Gossip