Rejsetips: Seværdigheder i Dubai

Det bedste tidspunkt at besøge Dubai på er i vinterhalvåret. Om sommeren stiger temperaturen til 40 grader og bliver næsten ulidelig. Om vinteren kan du i stedet smage den danske sommer med lune vinde og omkring 25 grader i luften.

Madinat Jumeirah er en by i byen og et must under dit besøg i Dubai, hvis du drømmer om en ægte arabisk oplevelse. Check ind på et hotel, eller nyd en romantisk middag i denne charmerende miniby.

Læs også: Kvinder vil på skærgårdskrydstogt

Hvis du er hotelgæst eller har en restaurantreservation, kan du nyde en gratis sejltur på den 4 kilometer lange kanal, som kryber frem langs byen. Og for cirka 50 AED kan man komme af sted, selvom man ikke er gæst.

Bådturen giver en ekstraordinær udsigt over denne lille by. Smuk arkitektur, autentisk arabisk kultur og vajende palmer gør Madinat Jumeirah til et spændende indslag, når du besøger Dubai.

I Dubai kan du forkæle både krop og sjæl, for Dubai er hjemsted for utallige luksusrestauranter. Gourmand eller gourmet – et besøg på en af byens restauranter tilfredsstiller alle sanser. Og for at udfordre det hele kan du også behandle din højdeskræk, hvis du har sådan en.

Læs også: Rejsekongens tip til danskernes sommerferiefavorit

Besøg Four Points by Sheraton på Sheikh Zayed Road – hvor en himmelsk tagterrasse på 48. etage giver en forrygende udsigt. Og selvom udsigten måske ikke ligefrem kurerer dig for højdeskrækken, er terrassen det perfekte sted til såvel en drink før mødet som en 3-retters middag.

Når maverne er fyldte, og du har krydset alle seværdighederne på din liste af, er det tid til at besøge et af verdens største shoppingcentre: Dubai Mall.

Dubai Mall har intet mindre end 1200 butikker, hvilket betyder, at du skal have god tid for at nå at se dem alle. Butikkerne varierer i prisklasse, og du finder så at sige alle varemærker her. På de fire etager myldrer det med klassiske varemærker sammen med trendy nyheder og sportsbutikker.

Sri Lanka: Landet alle drømmer om lige nu

Ud over alle butikkerne er her også en skøjtebane, et saltvandsakvarium og en zoo. Og maverne behøver på ingen måde at blive tomme. Her er intet mindre end 160 ”food outlets”.

En hel dag i Dubai Mall byder på masser af aktiviteter for hele familien.

 

Dagens Gossip