Rekord-Klose vil ikke sammenlignes med Müller

Dermed tangerer Klose legendariske Gerd Muller som den mest scorende for det tyske landshold i historien.

35-årige Klose scorede til 1-0 i sejren, og det var landsholdsmål nummer 68 i imponerende 127 kampe for angriberen.

Müller skulle kun bruge 62 kampe for tyskerne for at lave sine 68 mål. Angriberen tørnede i 1970'erne ud for storklubben Bayern München, og var dengang blandt verdens farligste målskytter.

Det var en stolt, men også ydmyg Klose, som efter kampen kommenterede sin målrekord.

- Målrekorden betyder meget for mig. Men jeg vil dog ikke stille mig op på samme trin som Gerd Müller, siger Lazio-angriberen til det tyske sportsmagasin Kicker.

Gerd Müller havde rekorden for sig selv i 40 år. Sidste år mistede den legendariske angriber endnu en rekord, da Lionel Messi scorede vanvittige 91 mål for FC Barcelona og Argentina i kalenderåret 2012. Müller lavede i 1972 85 mål for Bayern München og Tyskland.

Kloses rekordmål grundlagde fredagens sejr, og tyskerne er nu meget tæt på at indløse VM-billetten til slutrunden i Brasilien næste sommer. Med tre runder igen har tyskerne fem point ned til Sverige på gruppens andenplads.

I Portugal overhalede Ronaldo også en legende, da han med sit hattrick nåede op på 43 mål og dermed gik forbi Eusebio som den næstmest scorende for ibererne. Pauleta har rekorden med 47 kasser, så med blot fem landskampsmål mere kan Ronaldo altså blive Portugals mest scorende gennem tiderne.

 

Dagens Gossip