Rekordoptag på Aalborg Universitet for 5. år i træk

Omkring 5.000 unge har netop fået tilbudt en studieplads på AAU’s bachelor- og professionsbacheloruddannelser. Det er det højeste antal optagne nogensinde i universitetets historie. Samtidig har Aalborg Universitet den største vækst i optaget (16 procent) i forhold til de andre universiteter.

I forhold til sidste år kan 650 flere unge starte på AAU i Aalborg, Esbjerg og København. Det er en stigning på cirka 15 procent sammenlignet med 2012. Af de 4.924 optagne har 4.134 fået studieplads i Aalborg, 628 i København og 163 i Esbjerg.

AAU’s rektor Finn Kjærsdam noterer med særlig tilfredshed, at interessen for AAU bliver ved med at stige både i Aalborg, København og Esbjerg, hvor AAU har campusser.

- De fleste fag på alle hovedområder går mere eller mindre frem. Det vidner om bredde og om, at der er stor tiltro til kvaliteten i vores uddannelser. Jeg bemærker også, at vi får flere og flere studerende uden for vores nordjyske lokalområde, siger Finn Kjærsdam, der ser frem til at tage imod de mange nye studerende i Aalborg fredag den 30. august og mandag den 2. september i København og Esbjerg.

 

Dagens Gossip