René Holten er klar til World Cup på dansk grund

Den tredje og sidste World Cup-afdeling i kajak i denne sæson afvikles i weekenden i Bagsværd, og det største danske navn er blevet klar igen efter sygdom.

René Holten måtte i sidste weekend trække sig fra World Cuppen i Duisburg grundet sygdom, men han melder sig klar til at ro i Bagsværd.

- Ud over lidt snot tilbage i næsen har jeg det fint, og jeg synes, jeg er kommet mig over min sygdom. Jeg håber, jeg når at få den rigtige følelse tilbage i kroppen inden lørdag, hvor der er finale på 1000 meter, siger danskeren i en pressemeddelelse.

Han glæder sig især til at ro på hjemmebane.

- Det er det største stævne på hjemmebane i min karriere, så det bliver rigtig fedt at opleve, lyder det fra Danmarks største kajaknavn.

- Det er spændende, hvad de andre kajakroere tænker om det, og indtil videre synes de andre atleter, at det er sindssygt fedt at være her, og mange kommer over til mig og fortæller, hvor fedt der er i København, siger René Holten.

Hans værste konkurrent, den tyske europamester Max Hoff, er også til start, og René Holten smider første gang kajakken i vandet fredag 11.29 til indledende heat 1000 meter enerkajak, som er favoritdistancen.

Han stiller desuden også op på 500 meter og 5000 meter.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip