René Toft forstuvede langfingeren: Det er hverdagskost

René Toft Hansen har fået nogle knubs ved det igangværende håndbold-VM i Qatar, og lørdagens kamp mod Polen var ingen undtagelse.

I 31-27-sejren over Polen pådrog René Toft Hansen sig en mindre forstuvning i den ene finger efter et hårdt sammenstød med en af de store polske bagspillere.

- Jeg slog min langemand på højre hånd, den fik et ordentligt vrid bagover. Jeg fik lidt ondt hernede i hånden, siger René Toft Hansen og peger på den nederste del af sin højre håndflade.

- Det gjorde sindssygt ondt i det øjeblik, det skete, og jeg var faktisk bange for, om der kunne være et eller andet galt. Men den blev bedre i løbet af et par minutter.

- Jeg kunne mærke, at der ikke var sket andet end en lille forstuvning, siger René Toft Hansen.

THW Kiel-profilen lover, at han er fit for fight i mandagens 1/8-finale mod Island.

- Det var et ordentligt slag, men den har det fint nok i dag. Den er lidt øm, men der er ikke nogen fare for, at jeg ikke kan spille mod Island. Jeg er 100 procent klar, beroliger han.

Skaden betød, at René Toft Hansen hurtigt kom ud at sidde på bænken og blev skånet for flere slag i kampen mod de fysisk stærke polakker.

- Det sker. Sådan er det tit. Der bliver gået til stålet ved sådan en slutrunde. Sådan en fingerskade er næsten hverdagskost for en håndboldspiller. Det er tit, man får fingeren viklet ind i en trøje eller bøjet bagover.

- Det er noget, jeg har prøvet rigtigt mange gange. Det er en del af det at være håndboldspiller, pointerer stregspilleren.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip