Renée er videre: Sover hos ny mand

10/10/2013 09:53

Newspaq

Nyheder
Det har ikke taget lang tid, før både Thomas Helmig og Renée Toft Simonsen er videre efter skilsmissen. Nu fortæller Se og Hør, at børnebogsforfatteren Renée Toft Simonsen har fundet en ny mand i sit liv. Det er den 47-årige iværksætter Michael Sandgaard, der bor i en villa i Risskov i det nordlige Aarhus. Ifølge Se og Hør, der har observeret Sandgaards hus, har Renée Toft Simonens lille Fiat 500 holdt parkeret i hans indkørsel - natten over - ved flere lejligheder. Derudover er Simonsen og Sandgaard spotte på Skanderborg Festivalen hånd i hånd og kyssende. Dette allerede før det officielt blev kendt, at psykologen og eksmodellen skulle skilles fra sangeren Thomas Helmig. Den 47-årige aarhusianer har dog ikke haft lyst til at bekræfte forholdet over for Se og Hør. Han siger til ugebladet, at de ikke skal blande sig i, hvorfor Renées bil holder i hans indkørsel. - Ja, det må den jo gerne. Det skal I ikke undre jer over. Men jeg har ikke flere kommentarer, lyder det fra iværksætteren. Renée Toft Simonsen har ikke vendt tilbage på henvendelser fra ugebladet.

Mest læste i dag

Det har ikke taget lang tid, før både Thomas Helmig og Renée Toft Simonsen er videre efter skilsmissen.

Nu fortæller Se og Hør, at børnebogsforfatteren Renée Toft Simonsen har fundet en ny mand i sit liv.

Det er den 47-årige iværksætter Michael Sandgaard, der bor i en villa i Risskov i det nordlige Aarhus.

Ifølge Se og Hør, der har observeret Sandgaards hus, har Renée Toft Simonens lille Fiat 500 holdt parkeret i hans indkørsel - natten over - ved flere lejligheder.

Derudover er Simonsen og Sandgaard spotte på Skanderborg Festivalen hånd i hånd og kyssende. Dette allerede før det officielt blev kendt, at psykologen og eksmodellen skulle skilles fra sangeren Thomas Helmig.

Den 47-årige aarhusianer har dog ikke haft lyst til at bekræfte forholdet over for Se og Hør. Han siger til ugebladet, at de ikke skal blande sig i, hvorfor Renées bil holder i hans indkørsel.

- Ja, det må den jo gerne. Det skal I ikke undre jer over. Men jeg har ikke flere kommentarer, lyder det fra iværksætteren.

Renée Toft Simonsen har ikke vendt tilbage på henvendelser fra ugebladet.