Restaurant Vejlegården har et underskud på 700.000 kroner

26/11/2012 17:04

Elo Christoffersen

Nyheder
Restaurant Vejlegården, som er blokaderamt af fagforeningen 3F, har et kæmpe underskud. I årets første ni måneder er det blevet til et underskud på 700.000 kroner, skriver Vejle Amts Folkeblad. Restauranten nød godt af den megen medieomtale 14 dage i sommerferien, hvor gæster fra både Aarhus og København valfartede til den omtalte restaurant. -Men nu er opgaven at få en fornuftig drift baseret på vejlenserne. Det er svært at finde ro til at skabe et stabilt kundegrundlag, siger Amin Skov til Vejle Amts Folkeblad. På torsdag afsiger Arbejdsretten dom i sagen om, hvorvidt 3F’s konflikt mod Vejlegården er lovlig. Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto).

Mest læste i dag

Restaurant Vejlegården, som er blokaderamt af fagforeningen 3F, har et kæmpe underskud. I årets første ni måneder er det blevet til et underskud på 700.000 kroner, skriver Vejle Amts Folkeblad.

Restauranten nød godt af den megen medieomtale 14 dage i sommerferien, hvor gæster fra både Aarhus og København valfartede til den omtalte restaurant.

-Men nu er opgaven at få en fornuftig drift baseret på vejlenserne. Det er svært at finde ro til at skabe et stabilt kundegrundlag, siger Amin Skov til Vejle Amts Folkeblad.

På torsdag afsiger Arbejdsretten dom i sagen om, hvorvidt 3F’s konflikt mod Vejlegården er lovlig.

Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto).