Revanche: Axelsen slår gammel ungdomsrival i Indien

Viktor Axelsen fik torsdag ved India Championships revanche mod en tidligere rival fra ungdoms-VM.

For fire år siden tabte den nu 21-årige danske badmintonspiller finalen ved ungdoms-VM til Zulkiffli Zulfadli fra Malaysia i de to spilleres hidtil eneste opgør mod hinanden.

Torsdag stod Axelsen og Zulfadli så over for hinanden igen, og det blev til en klar sejr på 21-13, 21-16 til danskeren, der er nummer 11 i verden.

Malaysieren, som rangerer på en 59.-plads på verdensranglisten, kunne ikke hænge på i første sæt, men han formåede trods alt at yde lidt bedre modstand i andet sæt.

Viktor Axelsen viste den nuværende klasseforskel på de to spillere, da han bagud 13-15 i andet sæt vandt otte af kampens ni sidste dueller.

Danskeren er nu videre til kvartfinalerne i den indiske Grand Prix Gold-turnering, hvor han er seedet toer.

Topseedede Mathias Boe og Carsten Mogensen er videre i double efter en klar sejr over et lokalt par. Også det tredje og sidste danske islæt i turneringen er videre. Doublen Mads Conrad-Petersen og Mads Pieler Kolding slog et indonesisk par sikkert i to sæt.

De to danske par i herredouble er seedet til at møde hinanden i finalen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip