Revyperler på tour i det danske sommerland

29/11/2012 11:06

Finn Jensen

Nyheder
Revyholdet anføres igen i år af Tommy Kenter, som er kunstnerisk leder og instruktør. På kapelmester posten er Jan Overgaard tilbage efter et års pause. Revyholdets medvirkende er Tommy Kenter, Max Hansen, Anne Herdorf og Gunvor Reynberg. Nyt kort på holdet Gunvor Reynberg er et nyt kort på holdet, hun har dog flere revyer bag sig, og har som både Tommy Kenter og Max Hansen tidligere høstet prisen som ”Årets revykunstner”. Max Hansen er med i sin tredje sæson i Revyperler og Anne Herdorf for fjerde sæson i træk. Annes revykarriere kulminerede med en nominering som årets revykunster i 2012, hvor hun måtte se sig slået på målstregen af ingen ringere end Ulf Pilgaard. Revyens særkende Revyen har sit særkende ved at være den danske revy, der samler det bedste af det bedste fra den danske revyhistorie, i et potpourri af populære tekster og melodier. Tour i det danske sommerland Revyperler tager efter Danmarkspremieren i Køge, til juni, på tour i det danske sommerland. Først bliver det den smukke Herregård Nørre Vosborg ved Holstebro, så smilets by Aarhus, og slutteligt besøger Revyperler Glassalen i Tivoli, i slutningen af august. For nærmere information, se revyperler.dk Foto: Revyperler.dk

Mest læste i dag

Revyholdet anføres igen i år af Tommy Kenter, som er kunstnerisk leder og instruktør. På kapelmester posten er Jan Overgaard tilbage efter et års pause.

Revyholdets medvirkende er Tommy Kenter, Max Hansen, Anne Herdorf og Gunvor Reynberg.

Nyt kort på holdet
Gunvor Reynberg er et nyt kort på holdet, hun har dog flere revyer bag sig, og har som både Tommy Kenter og Max Hansen tidligere høstet prisen som ”Årets revykunstner”.

Max Hansen er med i sin tredje sæson i Revyperler og Anne Herdorf for fjerde sæson i træk. Annes revykarriere kulminerede med en nominering som årets revykunster i 2012, hvor hun måtte se sig slået på målstregen af ingen ringere end Ulf Pilgaard.

Revyens særkende
Revyen har sit særkende ved at være den danske revy, der samler det bedste af det bedste fra den danske revyhistorie, i et potpourri af populære tekster og melodier.

Tour i det danske sommerland
Revyperler tager efter Danmarkspremieren i Køge, til juni, på tour i det danske sommerland. Først bliver det den smukke Herregård Nørre Vosborg ved Holstebro, så smilets by Aarhus, og slutteligt besøger Revyperler Glassalen i Tivoli, i slutningen af august.

For nærmere information, se revyperler.dk

Foto: Revyperler.dk