Rico fra Arden vinder burger konkurrence hos McDonalds

Der blev kamp til stregen, da vinderen af McDonald’s MyBurger konkurrence skulle findes. Men danskerne har talt: De vil have bacon, oksekød og salsasauce i deres burger. Derfor blev det Rico Jakobsen fra Arden i Nordjylland med burgeren McSwag, der med 56 procent af stemmerne, løb med titlen som Danmarks bedste burgerbygger og hovedpræmien, som er en rejse for to til burgerens hjemland, USA, til en værdi af 25.000 kroner.

- At vinde MyBurger-konkurrencen var den bedste julegave, jeg kunne ønske mig. Det har været en kæmpe oplevelse at være med i konkurrencen og have min burger på menukortet hos McDonald’s, så alle mine venner og familie kunne smage den. Nu glæder jeg mig helt vildt til at skulle til USA – burgerens hjemland, siger Rico Jakobsen, vinder af McDonald’s MyBurger-konkurrence.

McDonald’s lancerede MyBurger-konkurrencen i august og gav danskerne mulighed for at sammensætte en burger præcis, som de synes, den skulle smage. Der blev bygget næsten 20.000 burgere og afgivet 200.000 stemmer, før de tre finalister blev fundet. De tre finalister har hver især haft deres burger på menukortet hos McDonald’s i to uger, og så har det været op til danskerne via Facebook, McDonald’s hjemmeside og kædens nye app at afgøre hvem af de tre, der skulle løbe med titlen som Danmarks bedste burgerbygger. Og det blev altså Rico Jakobsen, der havde den bedste opskrift på en burger.

 

Dagens Gossip