Riddersholm drager konsekvens af tre års uenighed

Skrevet af admin

26/06/2015

Mest læste i dag

Det er ikke en impulsiv beslutning, at Glen Riddersholm har valgt at stoppe i FC Midtjylland med øjeblikkelig virkning.

Bruddet skyldes udfordringer, der har stået på i tre år i FCM, og derfor burde det heller ikke komme som nogen overraskelse for klubbens ledelse.

- Det er nogle udfordringer, som har været vendt og drejet over en længere periode. Og det er derfor, jeg i sidste ende valgte at drage konsekvensen.

- Det er en periode, der rækker ud over sidste sommer. Så derfor er det ikke en overraskelse.

- Der har været nogle uligheder i måden at anskue tingene på, som jeg ikke længere kunne gå på kompromis med, siger Riddersholm.

FCM vandt mesterskabet for første gang i klubbens historie i sidste sæson og skal derfor deltage i kvalifikationen til Champions League efter sommerferien.

Det bliver uden Riddersholm, som understreger, at han ikke var bange for de store ambitioner, der er meldt ud siden englænderen Matthew Benhams ankomst som ejer sidste sommer.

- Jeg har sagt tydeligt, at det ikke er noget, som kun er et år gammelt. Det er nogle udfordringer og kompromiser, som har stået på over tre års tid.

- Derfor tager jeg nu en konsekvens af det. Dermed begraver jeg også alle de spekulationer omkring, at det har noget med det nye ejerskab at gøre.

- Det handler heller ikke om, at jeg er bange for de ambitioner, vi har. Det kan ikke være længere væk fra sandheden. Sandheden er en helt anden, siger Riddersholm.

Han vil dog ikke ud med detaljer om årsagen til det pludselige stop, for det kan skade mennesker, han holder af.

- Grunden til, jeg ikke ønsker at komme sandheden nærmere, skyldes, at jeg har så mange følelser for denne klub. Der er så mange mennesker, jeg har respekt for.

- Og jeg ønsker at give klubben de bedste arbejdsbetingelser i fremtiden, og jeg skal ikke sige noget, som kan få konsekvenser for en række mennesker.

- Jeg ønsker ikke at udstille en række mennesker, som betyder alt for meget for mig, forklarer den afgåede succestræner.

- Jeg har sendt et tydeligt signal mellem linjerne, og det må folk så tolke på. Dem, der skal kende sandheden, de kender sandheden, siger han.

Riddersholm afviser også, at det har noget at gøre med, at FCM's talenter måske ikke vil have lige så stor chance for at få spilletid på førsteholdet.

- Nej, det har du ikke ret i. FC Midtjylland har en troværdig talentudvikling. Det har klubben haft i fortiden, og det vil den også have i fremtiden, fastslår Riddersholm.

/ritzau/