Riddersholm efter 3-0-sejr: En krig vi skulle vinde

FC Midtjylland sled sig mandag aften til en 3-0 sejr over gæsterne fra OB i klubbernes første kamp i forårssæsonen. Spillet var til tider ikke kønt, men midtjyderne var effektive, da det gjaldt.

- Det blev en lige så svær kamp, som jeg havde regnet med. OB er stærke fysisk, og det blev en krig, som vi skulle vinde. Jeg havde forventet, at det ville blive hårdt arbejde, og det blev det i høj grad, siger FCM-træner Glen Riddersholm.

FC Midtjylland havde to debutanter med fra start, og det var en godkendt indsats ifølge træneren.

- Dahlin (Johan, red.) havde jo egentlig ikke så meget at lave, men han var meget rolig, og han var på plads, da der var behov for det. Martin Pusic er et kraftværk og fik sat OB under af pres kampen igennem, så jeg er tilfreds, siger Riddersholm.

Ud over debutanterne var der comeback til forsvarskrumtappen Erik Sviatchenko, der var tilbage efter et skadesplaget efterår.

- Jeg synes, vi viser, at vi vil fremad, og at vi vil vinde uanset hvad. At vi så ikke spiller champagnebold, det betyder ikke så meget. Skal vi score alle mål på dødbolde, så gør vi gerne det, siger Erik Sviatchenko.

FC Midtjylland har med dagens sejr igen et forspring på otte point ned til forfølgerne fra FCK, og Glen Riddersholm afviser, at der vil opstå gummiben i FC Midtjylland

- Vi vidste godt, at der lå et ydre pres, men det kunne man ikke mærke på spillerne i dag. Det var vigtigt at vise, at vi er klar og kan vinde på trods af hårde betingelser, slutter han.

Næste gang, FC Midtjylland skal forsvare føringen i Alka Superligaen, er den 1. marts, når topholdet skal en tur til Brøndby.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip