Rigspolitichef: Alle kredse er i forhøjet beredskab

To personer blev dræbt og fem politifolk såret, da en gerningsmand to gange lørdag og natten til søndag slog til i København. Politi og myndigheder taler utvetydigt: Det var terror. Og det har betydning for samtlige politikredse i landet.

- Alle landets politikredse er i forhøjet beredskab og bidrager til at få løst de opgaver, der er i forbindelse med de alvorlige hændelser, siger rigspolitichef Jens Henrik Højbjerg i en pressemeddelelse.

Også Rigspolitichefen understreger i sin udtalelse efter weekendens hændelser, at der er tale om terror.

- Gårsdagens og nattens attentater efterforskes som terroranslag. Det er en meget alvorlig situation, og politiet arbejder hårdt og målrettet på at sikre befolkningens tryghed og sikkerhed, siger han.

- Jeg vil gerne udtrykke min dybeste medfølelse med de to dræbte og deres pårørende. Det er meget ulykkeligt, og det berører os alle. Vores samfund er jo kendetegnet ved en meget høj tryghedsfølelse og tillid, og det er tragisk, at de to attentater betyder, at vi alle sammen lige nu er ramt på vores tryghedsfølelse, siger Jens Henrik Højbjerg.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip