Rihanna flasher bryster efter tysk sejr

Selvom Argentina ligger væsentligt tættere på Rihannas hjemland Barbados, end Tyskland gør, var 'Umbrella'-sangerinden helt på tyskernes side under gårsdagens VM-brag i Brasilien mod Argentina.

Som hun altid er på de sociale medier, var hun også i går fyr og flamme - ligesom det tyske flags farver - og live-tweetede heftigt under hele kampen, som hun så på stadion:

'Tyskland uden Klose er som en strand uden sand.'

'Müller er altid i den rigtige position.'

'Jeg elsker de her fyre.'

... var blandt ivrigt tastede tweets fra den fodboldbegejstrede sangfugl.

Ud over tweets postede hun også adskillige billeder af sig selv som hyldest til die Deutschen VM-vindere. Blandt andet et billede i badedragt i det tyske flags sorte, røde og gule farver med teksten 'For mine tyske drenge,' og et billede, hvor hun løfter op i trøjen, efter tyskernes Mario Götze elegant skød bolden ind til slutresultatet 1-0.

Efter kampen fejrede Rihanna VM-titlen sammen med de tyske drenge med kysmund og kælne berøringer, som hun også glædeligt delte med resten af verden på Twitter. Og fodbolddrengene så også ud til at være omend endnu mere begejstrede for Barbados-baben end for fodboldpokalen.

For den berejste og oplevelseserfarne Rihanna var kampen noget af det største, hun nogensinde har oplevet:

- Tillykke til mine tyske drenge! Det var den mest episke oplevelse i hele mit liv! I drenge gjorde mig så stolte over at være her, kvidrede hun videre på Twitter.

Sidst Rihanna spillede koncert i Tyskland var i juli sidste år.

Newspaq

 

Dagens Gossip