Riis hapser Tour-vinders lakaj

Den australske cykelrytter Michael Rogers skal de kommende to sæsoner køre for Bjarne Riis og Team Saxo-Tinkoff, bekræfter det danske hold i en pressemeddelelse.

32-årige Rogers var en af de vigtigste hjælpere på Team Sky for Bradley Wiggins, da englænderen vandt årets Tour de France.

De seneste uger er han blevet sat i forbindelse med Bjarne Riis' hold.

- Jeg synes, at Michaels resultater taler for sig selv. Han er uden tvivl en verdensklasserytter, en stærk tempokører, som også kan klatre, og oveni er han en rigtig behagelig fyr.

- Jeg er sikker på, at han vil tilføre holdet markant styrke igennem sæsonen, og han bliver en vigtig rytter for os, både når det kommer til at hjælpe Alberto Contador i Grand Tour-sammenhæng og til at skabe resultater på egen hånd, siger Riis i en pressemeddelelse.

Rogers, der tre gange er blevet verdensmester i enkeltstart, glæder sig til at køre for sit nye hold.

- Jeg er meget spændt på at blive del af et ekstremt stærkt og erfarent mandskab som Team Saxo-Tinkoff i de kommende sæsoner.

- Jeg tror på, at jeg kan have en positiv effekt på holdet, i særdeleshed i etapeløbene lige fra de kortere etapeløb til Grand Tours. Jeg ser virkelig frem til de nye udfordringer, der venter, siger Michael Rogers.

/ritzau/

 

Dagens Gossip