Riis hapser Tour-vinders lakaj

Den australske cykelrytter Michael Rogers skal de kommende to sæsoner køre for Bjarne Riis og Team Saxo-Tinkoff, bekræfter det danske hold i en pressemeddelelse.

32-årige Rogers var en af de vigtigste hjælpere på Team Sky for Bradley Wiggins, da englænderen vandt årets Tour de France.

De seneste uger er han blevet sat i forbindelse med Bjarne Riis' hold.

- Jeg synes, at Michaels resultater taler for sig selv. Han er uden tvivl en verdensklasserytter, en stærk tempokører, som også kan klatre, og oveni er han en rigtig behagelig fyr.

- Jeg er sikker på, at han vil tilføre holdet markant styrke igennem sæsonen, og han bliver en vigtig rytter for os, både når det kommer til at hjælpe Alberto Contador i Grand Tour-sammenhæng og til at skabe resultater på egen hånd, siger Riis i en pressemeddelelse.

Rogers, der tre gange er blevet verdensmester i enkeltstart, glæder sig til at køre for sit nye hold.

- Jeg er meget spændt på at blive del af et ekstremt stærkt og erfarent mandskab som Team Saxo-Tinkoff i de kommende sæsoner.

- Jeg tror på, at jeg kan have en positiv effekt på holdet, i særdeleshed i etapeløbene lige fra de kortere etapeløb til Grand Tours. Jeg ser virkelig frem til de nye udfordringer, der venter, siger Michael Rogers.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip