Riis henter dansk klatretalent ind på prøve

Jesper Hansen, der i øjeblikket kører Post Danmark Rundt for Team Cult, fortsætter resten af sæsonen på Team Saxo-Tinkoff som lærlingerytter på en såkaldt stagiaire-kontrakt. Det er en mulighed til den unge dansker for at vise sine evner frem i hårdt selskab og overbevise Riis og co. om, at han fortjener en rigtig kontrakt.

- Jeg synes, at det giver god mening at give Jesper denne mulighed. Han er en spændende rytter, som vi har fulgt tæt gennem året, og han har været med os på et par træningslejre, hvor han virkelig imponerede os. Jesper er en sand klatrer, og jeg tror på, at han har potentialet til at blive en stærk etapeløbsrytter, som han også har bevist i år med resultatet i Tour of Norway, siger Bjarne Riis ifølge holdets officielle hjemmeside.

Michael Skelde, der som sportslig ansvarlig hos Team Cult, har været med til at udvikle Jesper Hansen, glæder sig over muligheden:

- Jesper er en dygtig klatrer, med en stor motor. Han har udviklet sig fra at være en af Danmarks bedste bjergryttere, til en mere komplet rytter, der nu magter alle former for cykelløb. Vi er stolte og glade på Jespers vegne - nu får han mulighed for at vise Bjarne Riis, hvad han har opnået.

Saxo-Tinkoff har desuden har givet den unge polak Pawel Poljanski den samme chance.

 

Dagens Gossip