Riis-sponsor: Contador kommer ikke på podiet

Team Saxo-Tinkoffs russiske hovedsponsor regner ikke med, at Alberto Contador holder sin andenplads i klassementet. Faktisk forventer han, at Bjarne Riis' spanske stjerne ryger helt væk fra podieplaceringerne efter lørdagens 133,5 kilometer lange rute fra Annecy til Semnoz.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

- Det bliver en kort og interessant etape. Der er meget at hente. Jeg forudser, at Contador havner udenfor podiet, desværre. Holdkonkurrencen skulle dog være vores, skriver Oleg Tinkov på Twitter.

Vel ikke ligefrem den mest optimale opbakning inden feltet lørdag triller ud på den sidste bjergetape i årets Tour. Søndag gælder det paradekørslen ind mod Champs-Élysées.

Det er bestemt ikke første gang under årets Tour, at Oleg Tinkov har været ude med opsigtsvækkende udbrud på Twitter.- Giv mig en grund til at fortsætte mit sponsorat af et hold, der ikke kan vinde Tour de France, lød det for knap en uge siden, hvor han ligeledes tweetede.

LÆS OGSÅ: Ludere, kaviar og onani: Riis' sponsor amok på Twitter

- At være sponsor for et kvindehold vil være bedre for budgettet, plus at du kan vælge frit mellem langbenede, lækre kvinder. Alberto Contador har 21 sekunder ned til Nairo Quintana på tredjepladsen og 33 sekunder ned til holdkammeraten Roman Kreuziger på fjerdepladsen.

 

Dagens Gossip