Robbie Williams giver ekstrakoncert i Parken

30/11/2012 12:54

Ann Katrine Warren

Nyheder
Billetsalget til Robbie Williams koncert i parken den 22. juli er netop startet, og på grund af stor efterspørgsel fra det danske publikum, så har den britiske charmetrod annonceret endnu en koncert. Får man ikke billetter til den første koncert, så kan man altså prøve at få adgang til koncerten dagen efter. Da Robbie i 2006 spillede to koncerter i parken blev billetterne revet væk på få timer. På det tidspunkt var hans karriere på sit højeste, og han kom i Guiness Rekordbog for at sælge 1,6 millioner billetter på en dag. Robbie Williams hitter lige nu med singlen Candy fra hans niende soloalbum Take The Crown. Da Robbie i 2011 skulle spille i Danmark med Take That, kom han aldrig på scenen. Koncerten med blev til manges store skuffelse aflyst, da Robbie var blevet ramt af dårlig mave efter et restaurationsbesøg. Billetterne til koncerterne i Juli kan købes via Billetnet. Foto: Wikipedia

Mest læste i dag

Billetsalget til Robbie Williams koncert i parken den 22. juli er netop startet, og på grund af stor efterspørgsel fra det danske publikum, så har den britiske charmetrod annonceret endnu en koncert.
Får man ikke billetter til den første koncert, så kan man altså prøve at få adgang til koncerten dagen efter.

Da Robbie i 2006 spillede to koncerter i parken blev billetterne revet væk på få timer. På det tidspunkt var hans karriere på sit højeste, og han kom i Guiness Rekordbog for at sælge 1,6 millioner billetter på en dag.

Robbie Williams hitter lige nu med singlen Candy fra hans niende soloalbum Take The Crown.

Da Robbie i 2011 skulle spille i Danmark med Take That, kom han aldrig på scenen. Koncerten med blev til manges store skuffelse aflyst, da Robbie var blevet ramt af dårlig mave efter et restaurationsbesøg.

Billetterne til koncerterne i Juli kan købes via Billetnet.

Foto: Wikipedia