Robert Downey Jr. siger farvel til sin mor på Facebook

Selvom din mor måske ikke er perfekt, så ring alligevel til hende og fortæl hende, at du elsker hende.

Det er rådet, som Hollywood-stjernen Robert Downey Jr. giver sine næsten 22 millioner Facebook-fans i et rørende afskedsbrev til sin mor Elsie Ann Downey. Hun døde den 22. september i en alder af 80 år, efter hun i længere tid havde været syg.

"Iron Man"-skuespillerens nu afdøde mor kæmpede i mange år med alkoholisme, men i 1990 formåede hun at lægge flasken på hylden. Og Downey Jr, som også har kæmpet med et misbrug, var ifølge ham selv kun i stand til at gøre det samme, fordi hans mor hjalp ham.

- I sommeren 2004 var jeg i meget dårlig stand. Min mor ringede til mig ud af det blå, og så indrømmede jeg alt. Jeg kan ikke huske præcis, hvad hun sagde, men jeg har hverken drukket eller taget stoffer siden. Hun var min rollemodel som skuespiller og som menneske, fordi hun overkom afhængigheden og forblev ædru, skriver den 49-årige superstjerne.

Men den populære skuespillers mor var ikke blot en rollemodel. Hun var ifølge superstjernen selv nemlig også ansvarlig for, at hans personlighed er, som den er.

- Mine ambitioner, min vedholdenhed, mit svingende humør, min storladenhed, mine lejlighedsvist passivt aggressive udbrud og min tro. Det stammer alt sammen fra hende. Og jeg ville ikke have det på nogen anden måde, skriver han.

Du kan læse hele det rørende afskedsbrev her: https://www.facebook.com/robertdowneyjr

Newspaq

 

Dagens Gossip