Rockidol nægter sex med eks-barnestjerne

"I did not have sexual relations with that woman".

Den hedengange præsident Bill Clinton er ikke den første, der i historiens løb har nægtet at have haft sex med en bestemt kvinde. Og han er ikke overraskende heller ikke den sidste.

Den amerikanske rockstjerne Adam Levine, der til daglig er forsanger i bandet Maroon 5, er nemlig den seneste i rækken af celebre ansigter, der tager afstand fra et seksuelt møde.

I Levines tilfælde drejer det sig om den kontroversielle og skandaleombruste skuespillerinde Lindsay Lohan, som han altså efter eget udsagn ikke har haft fingrene i.

- Det er ikke sandt. Jeg har ikke haft samleje med Lindsay Lohan, bedyrer sangeren i den legendariske radiovært Howard Sterns program. Det skriver mediet Mirror.

Rygterne fik for alvor vind i sejlene, da 27-årige Lohan tidligere på året offentliggjorde en liste med 36 kendte erobringer af hankøn. Levines navn er på listen sammen med blandt andre James Franco, Zac Efron og Colin Farrell.

Selv om rockstjernen påstår, at det i hans tilfælde er opspind, vil den 35-årige Adam Levine ikke udelukke, at andre af de påståede erobringer er sande.

Lindsay Lohan brød igennem som skuespillerinde da hun kun var 10 år gammel.

Newspaq

 

Dagens Gossip