Rockmusiker får kærlighedstatovering

I starten af 2015 giftede rockmusikeren Benji Madden sig med skuespillerinden Cameron Diaz, og ud over vielsesringen har den 35-årige "Good Charlotte"-guitarist nu også fået en mere permanent kærlighedserklæring til sin 42-årige kone.

"Cameron" står der nu over kravebenet på Maddens i forvejen tatoverede brystkasse, som han stolt fremviser på sin Instagram-profil:

- Tænker på dig, erklærer Madden til sin langbenede Hollywood-darling efterfulgt af tre hjerte-smileyer og hashtagget "heldig mand."

Parret blev introduceret gennem reality-personligheden Nicole Richie, der er gift med Benji Maddens tvillingebror og bandkammerat, Joel Madden.

- Jeg er en dedikeret svigerinde, og jeg er glad for alle, der er glade. Jeg vil have alle til at være omgivet af kærlighed. Jeg tager ansvar for alt, hvad der sker mellem dem, fortalte Nicole "Kirsten Giftekniv" Richie til programmet "Watch What Happens Live" i juli sidste år.

Madden og Diaz har datet hinanden siden maj 2014 og giftede sig ved en privat ceremoni i deres Los Angeles-hjem 5. januar i år efter 17 dages forlovelse:

- Vi kunne ikke være mere lykkelige ved at starte vores rejse sammen omringet af vores tætteste familie og bedste venner, fortalte det lykkelige par i en erklæring til magasinet People.

Se Benji Maddens Cameron Diaz-tatovering her: https://instagram.com/p/zcM0FsnG6D/?modal=true & utm_source=partner & utm_medium=embed & utm_campaign=photo

Newspaq

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip