Rockmusiker vælter sig i penge

04/01/2015 13:29

admin

Nyheder
På verdensplan har han solgt over 25 millioner album i løbet af sin karriere. Så derfor er der ikke så meget at sige til, at Kid Rock nu fortæller avisen The Guardian, at han er "stenrig". - Jeg er ikke bare rig, jeg er stenrig. Det kan jeg sige, fordi jeg ikke skammer mig over det. Jeg har tjent en hel masse penge, men jeg har gjort mig fortjent til hver en krone, siger den 43-årige rockstjerne, der tidligere har været gift med brystbomben Pamela Anderson. Og Kid Rock har ikke kun sin enorme formue at glæde sig over. "All Summer Long"-hitmageren skal nemlig også snart være farfar. - Jeg er 43 år gammel, og jeg skal allerede være farfar. Når jeg bliver 80, kan jeg måske allerede være tip-tip-tipoldefar. Det er meget spændende, men jeg er også nervøs over, hvordan min søn kommer til at klare det, forklarer musikeren. Kid Rock fortæller samtidig, hvordan hans søn blev efterladt på rockstjernens dørtrin, da han var spæd, og faren ikke havde nogen penge. Men det gik godt med børneopdragelsen, selv om sønnen ofte opfører sig anderledes end sin kendte far. - Festgenet skipper en generation. Jeg har altid været rigtig vild, men det har jeg aldrig set i min søn på samme måde, siger Kid Rock. Newspaq

Mest læste i dag

På verdensplan har han solgt over 25 millioner album i løbet af sin karriere.

Så derfor er der ikke så meget at sige til, at Kid Rock nu fortæller avisen The Guardian, at han er "stenrig".

- Jeg er ikke bare rig, jeg er stenrig. Det kan jeg sige, fordi jeg ikke skammer mig over det. Jeg har tjent en hel masse penge, men jeg har gjort mig fortjent til hver en krone, siger den 43-årige rockstjerne, der tidligere har været gift med brystbomben Pamela Anderson.

Og Kid Rock har ikke kun sin enorme formue at glæde sig over. "All Summer Long"-hitmageren skal nemlig også snart være farfar.

- Jeg er 43 år gammel, og jeg skal allerede være farfar. Når jeg bliver 80, kan jeg måske allerede være tip-tip-tipoldefar. Det er meget spændende, men jeg er også nervøs over, hvordan min søn kommer til at klare det, forklarer musikeren.

Kid Rock fortæller samtidig, hvordan hans søn blev efterladt på rockstjernens dørtrin, da han var spæd, og faren ikke havde nogen penge. Men det gik godt med børneopdragelsen, selv om sønnen ofte opfører sig anderledes end sin kendte far.

- Festgenet skipper en generation. Jeg har altid været rigtig vild, men det har jeg aldrig set i min søn på samme måde, siger Kid Rock.

Newspaq